Plánovaná miminka jsou na cestě!

26.01.2016 20:12

 Ano, chtěli jsme si projít s Enynkou všechno poctivě od "píky". Pokusili jsme se podle  všech dostupných rad a příruček dojít s naší chlupatou dámou až k odchovu vlastních štěňátek. Prostě si zkusit to, co asi ani dlouholetým chovatelům nemůže nikdy zevšednět. 

Miminka!

 Nyní můžeme říci, že jsme před finišem čekání.

 Dlouho jsme  sháněli tatínka, který by svými kvalitami pokryl nedostatky Enynky ( které my jako její  majitelé a milovníci nevnímáme :-) )  Nechali jsme si poradit odbornou radou od poradkyně chovu golden retrievrů  paní Alenou Čečrdlovou  a  od ní  doporučit  několik  potenciálních tatínků.   

V nadšení jsme oslovili nejdříve jednoho, pak druhého, pak třetího. Jeden měl domluvené krytí, jeden  odmítnul rovnou, jeden  slíbil a odmítnul těsně před vlastním krytím.  :-(

 Měli jsme však obrovské štěstí na čtvrtý pokus jsme oslovili majitelku  v chovu dosud nevyužitého překrásného pejska  Explosive Lover Famouse Gold - alias Endyho.  Paní Pechová  po poradě s chovatelkou Endyho  paní Radkou Štencelovou svolila a  byly nám ve všem od počátku domlouvání "rande"  i při vlastním krytí nápomocny.

Zde je  více informací o tatínkovi:

- výborný, V2, V1 vítěz třídy, 2x res.CAC

- DKK 0/0, DLK 0/0, HD dle BVA 3:3 (0/0), ED dle BVA 0:0,

- oči: PRA/PRCD: N/N  - negativní (genetic.test), PRA1 GR: N/N - negativní (genetic.test), plnochrupý, PRA/CAT negativní (klinické vyšetření)

- OVVR I.cena, ZV

 A tady má  svoji  stránku : explosivelover.freepage.cz/uvodni-stranka/

Tady je krasavec Endy na fotografii z archivu paní majitelky:

Krytí proběhlo stylově na Mikuláše 2015. Endy je obrovský šikulka  a nádherný pejsek. Jsme opravdu nadšeni, že jsme mohli mít tu čest poznat jeho i jeho páníčky i paní chovatelku.

 Naše noční rande je zadokumentováno. Fotka je k nalezení ve fotogalerii webu. Sem přece jen "porno" dávat nebudeme.... :D

 A teď tedy čekáme.... Studujeme příručky a názorná videa o porodech a tiše doufáme, že Enynka bude  vědět co má dělat.

 Tady je naše matka:


A že se neflákáme při čekání na miminka, tak tvoříme Enynce a miminkům  parádní porodní bednu:


Doufáme v novinkách  se objeví už brzy informace o narozených štěňátkách.

 Držte nám i Enynce pěsti.  


Zpět

Kontakt

Bohemia Boro

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode